Uusi ryhmä alkaa tammikuussa 2022

Ovatko hankalat ajatukset ja tunteet muutostesi tiellä? Kaipaatko pysyvää muutosta joihinkin elintapoihisi? Tule mukaan ryhmäämme elämätapamuutosten tueksi, jossa tavoitteena on muutos kohti itseä arvostavaa elämää.

Tarjoamme tukea, tietoa ja taitoja, jotta voit lähteä rakentamaan positiivista suhdetta kehoosi.

Olemme aloittamassa uutta ryhmää elämäntapamuutosten tueksi Marundon Marin ja Ravitsemusterapia Kipinän Suvin vetämänä. Tarjoamme tukea, tietoa ja taitoja, jotta voit lähteä rakentamaan positiivista suhdetta kehoosi, sen ravitsemiseen ja liikuttamiseen. Opit myös keinoja miten antaa itselle lupa levätä ja palautua arjesta. Näin voit saada parannusta myös unen laatuun ja nukahtamiseen.

Pysyvän elämäntapamuutoksen tiedetään tapahtuvan pienten arkisten muutosten kautta. Usein tarvitaan tukea luottamuksen löytymiseen, että nämä pienet muutokset ovat riittäviä saamaan aikaan todellisia, pysyviä muutoksia. Luottamuksen löytyminen omaan kehoon ja sen toimintaan auttaa tässä muutosprosessissa.

Kuudessa ryhmätapaamisessa pääset havainnoimaan ja työstämään omaa keho- ja ruokasuhdettasi, voimavarojasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Näiden pohjalta kartoitat muutostarpeesi ja aloitat omien elämäntapamuutostesi toteuttamisen. Työskentelemme siis ryhmänä yhteisten teemojen äärellä, mutta kukin omien tavoitteidensa mukaisesti. Pääset myös syventämään tapaamisissa opittuja asioita erilaisten välitehtävien avulla.

Haemme osallistujia mukaan pilottiryhmään, joka alkaa tammikuussa 2022. Ystäväksi itselle -pilottiryhmä kokoontuu Lahdessa 6 kertaa kolmen kuukauden ajan. Tapaamisten väliaikoina olemme yhteydessä ryhmän kanssa sovitulla tavalla. Pidämme kokoontumiset lähitapaamisina koronatilanteen niin salliessa. Ryhmään on mahdollista osallistua myös etänä.

Kokoontumiset 6 krt toteutetaan Lahden keskustassa, klo 18-19.30, torstaisin 27.1., 3.2., 17.2., 10.3., 24.3. ja 21.4.

Pilottiryhmä nyt puoleen hintaan 149 € sisältäen ryhmätapaamiset ja -tuen tapaamisten välillä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Mariin yhteydenottolomakkeella tai suoraan mari@marundo.fi, 0405919434 niin saat lisää tietoa.

Ravitsemusterapia Kipinän Suvi Järvinen on Terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti. Hän pitää vastaanottoa Lahden Terveystalossa ja opiskelee parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi.

Marundon Mari Helminen on Terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede), ammatillinen opettaja, fysioterapeutti, NLP master coach ja pilatesohjaaja.