Marundo kehocoach ryhmätunnit maanantaisin ja keskiviikkoisin

Huomaatko stressin oireita kehossa tai mielessä? Liiallisen stressin aiheuttamia oireita kehossa voivat olla mm. erilaiset kivut, lihasjännitykset, päänsärky, purentalihasten jännitykset, univaikeudet ja suolisto-oireet. Mielessä liiallista kuormitusta voivat ilmentää esimerkiksi jännitystilat, ajatusjumit, paineentunne ja jatkuva kiireen tunne.

Tällä tunnilla sinulla on lupa olla ja rentoutua.

Lempeä, rauhallinen ja tiedostettu liike auttaa kehoa ja mieleltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Voit saada itsellesi oivalluksia omasta kehostasi ja mielentilastasi ja näin lisätä hyvää oloa. Tunnilla harjoitellaan rentouttamaan kehoa ja mieltä kevyen liikkeen ja tietoisen rentoutumisen avulla. Saat mukaasi rentoutuneen olon ja voit hyödyntää kokemaasi omassa arjessa. Opit löytämään rentoutta päivääsi ja nukahtamiseen.

Marundon kehocoach ryhmätunnit jatkuvat elokuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tunnit pidetään kahdessa eri paikassa Lahden keskustassa.

Hyvän olon rentoutus -ryhmä maanantaisin klo 18-19 joka toinen viikko (parilliset viikot) uudistetulla Malskilla Olohuone terapiapalveluiden tunnelmallisissa tiloissa Päijänteenkatu 9. Ryhmään mahtuu 6-8 osallistujaa.
Tunnilla haetaan rentoutta kehoon ja mieleen kevyen liikkeen ja ohjatun rentoutuksen avulla.

Marundo kehonhuolto & rentoutus – ryhmä keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 Pilates Lahden avarissa tiloissa, Vuorikatu 25. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.
Tunnilla tehdään lempeää kehonhuoltoa pilateksen ja kevyen venyttelyn keinoin sekä rentoudutaan lopuksi ohjatusti.

Ryhmiin voi ilmoittautua heti laittamalla viestiä Marille (mari@marundo.fi tai 0405919434). Elokuussa avautuu ryhmiin ilmoittautuminen myös sähköiseen ajanvaraukseen osoitteessa vello.fi/marundo.
Ryhmistä tiedotetaan myös Marundon nettisivuilla sekä Facebook sivuilla.

Ryhmien hinnat: 25€ /kerta tai 105€ /5 krt.

Tule mukaan kokeilemaan tai varaa oma paikkasi koko syksylle.

Mari

Kehocoach – Lupa olla