Fysioterapiaa kehon ja mielen palautumiseen

Kehocoach fysioterapia sopii kaikille. Erityisesti siitä hyötyvät ne, jotka tarvitsevat kehon ja mielen palautumista. Kehocoach harjoittelulla voidaan esimerkiksi lievittää/poistaa kehon kiputiloja ja vähentää/poistaa stressinoireita kehossa ja mielessä. Rentoutumisen ja hyvän hengityksen harjoittelu ovat tärkeässä osassa.

Voi tuntua kolotusta, jomotusta, tykytystä tai muulla tavoin ilmenevää pientä tai isompaa epämukavuuden tunnetta.

Palautumisen puute voi tuntua kehossa erilaisina kiputiloina, kuten selkäkipu, päänsärky ja lihaskivut. Oireita voivat olla tuntemukset rintakehän alueella, kuten ahdistuksen tunne, hengitysvaikeudet ja sydämen tykytykset tai yleisoireita kuten huimauksen tunne tai suoliston erilaiset oireet. Myös kehon yleinen jäykkyyden tunne voi aiheutua sekä fyysisestä, että psyykkisestä ylikuormitustilasta. Voi tuntua kolotusta, jomotusta, tykytystä tai muulla tavoin ilmenevää pientä tai isompaa epämukavuuden tunnetta. Tuntemuksia voi olla missä kehon osassa tahansa. Palautumisen puute voi tuntua myös univaikeuksina tai purentalihasten jännittämisenä.

Kehocoach fysioterapiassa hoidetaan kehoa ja mieltä niin, että sinä voit kokonaisvaltaisesti paremmin. Harjoittelussa voidaan painottaa kehollisia harjoituksia tai NLP-mielikuva harjoituksia, riippuen tarpeistasi. Harjoittelu toteutetaan aina sen hetkisen tarpeesi ja olotilasi mukaan. Saat mukaasi myös keinoja helpottaa oloasi omassa arjessasi pienin ja nopein keinoin.

Kehocoach fysioterapiassa hoidetaan kehoa ja mieltä niin, että sinä voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Marundo kehokoutsauksessa tapaaminen aloitetaan katselemalla, kuulostelemalla ja tunnustelemalla mitä sinä tarvitset juuri nyt. Oletko ali- tai ylivirittynyt? Joskus selvitystyö vaatii fyysistä liikettä tai keskustelua. Toisinaan voidaan aloittaa rentoutumalla pehmeällä patjalla, omaa kehoaan kuunnellen. Marundo kehokoutsauksessa on aika, paikka ja tila löytää itselleen keinoja voida hyvin omassa kehossa ja mielessä. On lupa olla juuri sinä, sellaisena kuin itsesi koet, näet ja tunnet. Tapaamisesta saat mukaasi työkaluja oman vireystilan säätämiseen itselle sopivaksi.

Kiireisessä tai liiallista stressiä sisältävässä elämäntilanteessa keho ja mieli voivat olla kovilla. Kehocoach fysioterapiassa haetaan hyvää oloa tekemällä vähemmän. Annetaan itselle lupa olla. Voit vapautua esimerkiksi liiallisesta stressistä, kivusta kehossa tai mielessä, tai vaikka sellaisista ajatuksista, jotka eivät ole sinulle hyödyksi tai tuota iloa.

Marundo kehocoach on usein nopeasti toimivaa. Voit huomata muutoksia itsessäsi jo 1-2 käynnin jälkeen.

Marundo kehokoutsauksessa voit saada rentoutta ja keveyttä kehoosi ja ajatuksiisi. Voit oppia huomaamaan, että minä riitän. Saat mukaasi keinoja, joiden avulla pidät yllä sinulle sopivaa vireyttä omassa arjessasi. Opettelemme ohjatusti myös oikeaa hengitystekniikkaa, jotta voit rentouttaa kehoasi kun on aika antaa itselle lupa olla. Marundo kehocoach on usein nopeasti toimivaa. Voit huomata muutoksia itsessäsi jo 1-2 käynnin jälkeen.

Marundo kehocoach fysioterapiassa yhdistyy psykofyysisen fysioterapian keholliset menetelmät ja NLP:n keinot tarkastella ja muokata omaa ajattelua itselleen sopivaksi. NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi on malli siitä, miten aivomme toimivat: miten opimme, miten ajattelemme, miten kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä kuinka saamme aikaan haluttuja muutoksia. NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline.

NLP:ssä on sanonta ”kannattaa ajatella, miten kannattaa ajatella”. Kuunteletko sinä jo itseäsi ja omia ajatuksiasi?

Kehomme on viisas ja voidaan sanoa, että koko meidän kehomme on meidän mielemme. Kehokoutsauksessa voit saada käyttöösi koko tämän itsessäsi jo olemassa olevan viisauden, niin heikkouksineen kuin vahvuuksineen.

Olisitko sinä valmis tarkastelemaan ja tuntemaan mitä keho ja mieli haluaa sinulle kertoa?

Elina Salminen on kiteyttänyt asian hienosti ”Vasta kun hyväksyn sisälleni asettuneen heikkouden, löydän sen vierellä viihtyvän voiman” (Kesken).

Tervetuloa voimaantumaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.

Mari

Kehocoach – Lupa olla