Ryhmätunti joka toinen keskiviikko alkaen 18.8.

Huom! Ryhmä tauolla toistaiseksi. Voit varata Hyvän olon rentoutuksen kahdelle Marundon työhuoneelle (Leantie 10) hintaan 25€/hlö.
Huomaatko stressin oireita kehossa tai mielessä? Liiallisen stressin aiheuttamia oireita kehossa voivat olla mm. erilaiset kivut, lihasjännitykset, päänsärky, purentalihasten jännitykset, univaikeudet ja suolisto-oireet. Mielessä liiallista kuormitusta voivat ilmentää esimerkiksi jännitystilat, ajatusjumit, paineentunne ja jatkuva kiireen tunne.
Tällä tunnilla sinulla on lupa olla ja rentoutua.
Lempeä, rauhallinen ja tiedostettu liike auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Voit saada itsellesi oivalluksia omasta kehostasi ja mielentilastasi ja näin lisätä hyvää oloa. Tunnilla harjoitellaan rentouttamaan kehoa ja mieltä kevyen liikkeen ja tietoisen rentoutumisen avulla. Saat mukaasi rentoutuneen olon ja voit hyödyntää kokemaasi omassa arjessa. Opit löytämään rentoutta päivääsi ja nukahtamiseen.
Tunnille otetaan 8 hlöä/ kerta.
Hinta 25€/krt. Voit maksaa pankkikortilla, käteisellä, Smartumilla tai ePassilla.
Paikka Pilates Lahti (uudet tilat), Panimokatu 13, Lahti.
Ilmoittautuminen sähköisessä varausjärjestelmässä vello.fi/marundo, viestillä (040 5919434) tai mari@marundo.fi.
Ohjaajana Mari Helminen, fysioterapeutti (AMK), terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede), NLP master coach, pilatesohjaaja.