Hyvän olon rentoutus Malskilla

Haluatsitko rentoutua? Huomaatko stressin oireita kehossa tai mielessä? Liiallisen stressin aiheuttamia oireita kehossa voivat olla mm. erilaiset kivut, lihasjännitykset, päänsärky, purentalihasten jännitykset, hengityksen vaikeudet, univaikeudet ja suolisto-oireet. Mielessä liiallista kuormitusta voivat ilmentää esimerkiksi jännitystilat, ajatusjumit, paineentunne ja jatkuva kiireen tunne.

Tällä tunnilla sinulla on lupa olla ja rentoutua.

Lempeä, rauhallinen ja tiedostettu liike auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Voit saada itsellesi oivalluksia omasta kehostasi ja mielentilastasi ja näin lisätä hyvää oloa. Tunnilla harjoitellaan rentouttamaan kehoa ja mieltä kevyen liikkeen ja tietoisen rentoutumisen avulla. Saat mukaasi rentoutuneen olon ja voit hyödyntää kokemaasi omassa arjessa. Opit löytämään rentoutta päivääsi ja nukahtamiseen.

 

Aika: Keskiviikkona 9.6., 16.6. klo 18.30-19.30

Paikka: Lahdessa Olohuone terapiapalveluiden tilat uusitulla Malskin alueella Päijänteenkatu 9, 3. krs.

Hinta 25€/krt. Maksuvälineinä käy pankkikortti, käteinen, Smartum tai ePassi.
Ilmoittautuminen sähköisessä varausjärjestelmässä vello.fi/marundo, viestillä (040 5919434) tai mari@marundo.fi. Tunnille otetaan 6 hlöä/ kerta.

 

Tervetuloa mukaan yhdelle tai kahdelle kerralle. Ryhmä jatkuu elokuussa. Voit laittaa viestiä jos et nyt pääse mukaan, mutta olisit kiinnostunut osallistumaan syksyllä. Saat tiedon heti kun aikataulu on valmiina.

 

Ohjaajana Mari Helminen, fysioterapeutti (AMK), terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede), NLP master coach, pilatesohjaaja.