Tervetuloa Marundolle myös kesällä

Viikonloppu tulossa, loma alkamassa, mutta keho ja ajatukset käyvät kierroksilla. Haluatko päästä itsellesi sopivaan rentouden olotilaan helposti ja nopeasti?
Marundo kehocoach fysioterapiassa se on mahdollista. Tule hakemaan itsellesi tai ystävällesi hyvä olo ja mieli Marundon palveluilla.

Marundon työhuone sijaitsee tunnelmallisella Anttilanmäen alueella. Täällä ollaan asiakkaita varten kesälläkin. Tapaaminen voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona, toiveesi mukaan.

Aikoja on tarjolla sekä päivällä, että illalla. Voit varata ajan sähköisessä ajavarauspalvelussa, puhelimitse 040 5919434 tai viestillä. Huomaa, että ajanvarauspalvelussa voit varata ajan aikaisintaan 2 päivän päähän. Jos haluat tulla nopeammin tai et löydä itsellesi sopivaa aikaa kalenterista, soita tai laita viestiä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä linkistä: https://vello.fi/marundo/

Osta itsellesi, ystävälle, sukulaiselle tai kenelle vaan lahjaksi rento ja hyvä olo. Lahjakortti kehocoach fysioterapiaan on hyvä lahja, sillä se sopii kaikille. Tuet samalla pienyrittäjää.

Tervetuloa hakemaan rentoutta kesään ja tehostusta omien akkujen latautumiseen.

Mari

P.S. Marundon Marin voit tavata lauantaina 4.7. Korillinen elämää hyvinvointimessuilla klo 10-18. Paikka Nastolan Villähteellä Liike- ja yrityskeskus Kori. Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1346093695576972/