Kiinnostaisiko lempeä liike keholle ja mielelle?

Moni kaipaa itselleen sopivaa ryhmää ja on etsinyt sopivaa ryhmäliikuntamuotoa jo pitkään. Useat liikuntakeskukset tarjoavat jo pehmeämpiä liikuntatunteja, kuten joogaa ja pilatesta. Voi olla, että jossain kiireisessä elämäntilanteessa myös nämä liikuntamuodot ovat turhan vaativia liikkeellisesti tai muusta syystä.

Tällä tunnilla sinulla on lupa olla ja rentoutua.

Lempeä, rauhallinen ja tiedostettu liike auttaa kehoa ja mieleltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Voit saada itsellesi oivalluksia omasta kehostasi ja mielentilastasi ja näin lisätä hyvää oloa. Tällä tunnilla sinulla on lupa olla ja rentoutua.

Rentoutta kehoon ja mieleen – Marundo kehokoutsaus ryhmätapaamiset ovat Lahdessa Elämän Huoltamolla, Hämeenkatu 9, U krs. Seuraavat päivät ovat maanantai 10.2., maanantai 2.3., torstai 2.4. klo 18-19.15. Kertamaksu 20 €, 3 kertaa yhteensä 48 €. Ilmoittautuminen mari@marundo.fi.

Marundo kehokoutsauksessa tarkastallaan omaa keho-mieltä / mieli-kehoa lempeästi ja hyväksyen. Kehon ja mielen yhteyttä tarkastellaan hengityksen, lempeän liikkeen ja kehon asennon havainnoinnin, katselun ja kuuntelun avulla. Kehokoutsauksessa annamme itsellemme luvan päästää irti turhista kireyksistä niin kehossa kuin mielessä. Tarkastelemme mitä uutta tai lisää saamme kun luovumme tarpeettomasta. Tavoittelemme kehoon ja mieleen lisää rentoutta, pituutta ja sisäistä vahvuutta. Annamme itsellemme luvan olla, rennosti, mukavasti ja lempeästi.

Näillä menetelmillä voidaan helpottaa esim. liiallisen stressin aiheuttamia mahdollisia oireita kehossa ja mielessä. Kehon oireita voivat olla mm. erilaiset kivut, lihasjännitykset, päänsärky, purentalihasten jännitykset, univaikeudet ja suolisto-oireet. Mielessä liiallista kuormitusta voivat ilmentää esimerkiksi jännitystilat, ajatusjumit, paineentunne ja kiireen aiheuttamat tunnetilat.

Ryhmistä ja tapahtumista lisää infoa Marundo Facebook sivuilla tai laittamalla viestiä suoraan sähköpostiin.

Mahdollisuus myös aamuryhmän perustamiseen, jos kiinnostuneita. Voit tilata omalle ryhmällesi myös yksityistunnin. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.

Terveisin Mari