Marundolla lomaillaan pätkissä

Kaipaatko kesällä fysioterapiaan? Vietän kesällä lomaa erilaisissa pätkissä. Ensimmäinen lomaviikko on jo lähellä, kun lomailen heinäkuun ensimmäisen viikon ja vähän päälle. Heinäkuussa sitten seuraavilla viikoilla on muutamissa päivissä aikoja tarjolla. Joten jos kaipaat itsellesi rentouttavaa hoitoa heinäkuussa niin kannattaa varata aika ajoissa.

Loma-ajat, jolloin ei aikoja tarjolla:
5.-11.7. ja 15.-20.7.

Voit varata tästä itsellesi ajan Marundon fysioterapiaan.

Toki voit kysyä aikaa myös viestillä jos haluat ajan samalle tai seuraavalle päivälle (huomioiden edellä mainitut lomapäivät, niille päiville ei ole aikoja tarjolla). Näitä nopean varauksen aikoja ei ole näkyvillä sähköisessä ajanvarauksessa, vaan sieltä ajat sulkeutuvat päivää ennen ajankohtaa. Näin hoitaja on varmasti paikalla, eikä uimassa kun asiakas saapuu Marundolle.

Haluaisitko sinä kesällä fysioterapiaan rentoutumaan ja hakemaan myös rentoa paluuta takaisin töihin loman jälkeen? Helpotusta lomalle laskeutumiseen ja lempeään töihin paluuseen tarjoaa psykofyysinen fysioterapia, mikä on erinomainen apu kehon ja mielen palautumiseen ja rentoutumiseen, etenkin jos elämässä on kuormitusta ja kiirettä. Psykofyysisessä fysioterapiassa autetaan hermostoa palautumaan ja opitaan vireystilan säätelyä, jolloin kehon ja mielen viestejä ja omaa oloa on helpompi huomioida arjessa. Tämä on ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa parhaimmillaan.

Pään, yläniskan ja purentalihasten fysioterapiassa käsitellään tätä aluetta lempeästi ja täysin kivuttomasti. Hoito sisältää halutessasi purentalihasten hieronnan suun sisäpuolelta. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat lisää rentoutta koko kehoon lempeän käsittelyn avulla sekä niille, joilla on purentalihasten jännityksiä.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat. Ole yhteydessä, jos on mitä tahansa kysyttää hoidoista.

Marundolla voit käyttää myös työsuhde-etuja fysioterapiaan ja henkilökohtaiseen ohjaukseen. Marundolla käy ePassi, Edenred ja Smartum. Jos sinulla on vanhemassa etua, voit maksaa itsellesi käyntejä myös ennakkoon.

Toivotaan meille kaikille rentoa ja sopivan lämmintä kesää sekä suotuisia uintikelejä. Ainakin itse kaipaan sopivasti lämpöä (alle 26 riittäisi minulle) ja hieman virkistäviä (ei kylmiä) vesiä leppoisaan uintiin.

Aurinkoterveisin
Mari

P.S. Hoitohuoneella ei ole ilmastointia, mutta pienillä säädöillä hoitohuoneet pysyvät sopivan lämpöisinä. Tarjolla on myös tuulettimet, jos haluaa ilmavirtaa virkistykseksi. Toistaiseksi sitä ei ole tarvittu, vaan ilman lämpötila on on ollut yllättävän hyvä.